Rrjeti i hoteleve Marriot International ka njoftuar hapjen e dy hoteleve te reja ne Riad te Arabise Saudite!

Written by on 22/03/2019

Rrjeti i hoteleve Marriot International ka njoftuar hapjen e dy hoteleve te reja ne Riad te Arabise Saudite. Kompleksi i hoteleve Marriot Hotel dhe Marriot Executive Apartment eshte vendosur strategjikisht ne zemer te nje prej zonave me te kerkuara te qytetit, vetem 30 minuta larg aeroportit. Arabia Saudite vazhdon te jete nje nga tregjet me te rendesishme te grupit Marriot dhe duket se partneriteti me Dur Hospitality po funksionon mire.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist