Nje skeme e re e vleresimit te sigurise se automjeteve ka nisur te aplikohet ne britanine e madhe.

Written by on 22/03/2019

Nje skeme e re e vleresimit te sigurise se automjeteve ka nisur te aplikohet ne britanine e madhe. Gjashte nga 11 modelet e shqyrtyara nga ekspertet e sigurise u etiketuan si te pasigurta per shkak te mungeses se masave te integruara ne parandalimin e vjedhjeve. Vleresimin me te ulet e mori Suzuki Jimny SUV. Vleresim te ulet moren edhe Ford Mondeo, Hundai Nexo, Kia, Lexus dhe Toyota Corolla Hybrid. Vleresim te dobet mori gjithashtu edhe Porche Mecan.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist