Rriten cmimet e akomodimit ne vend!

Written by on 16/05/2018

Sipas te dhenave te fundit te INSTAT, çmimet ne sherbimet e akomodimit jane gjithnje ne trend rrites.

Ne vjeshten e vitit te kaluar, per te lehtesuar sherbimet e turizmit, qeveria ka reduktuar TVSH-ne ne sherbimet e akomodimit dhe furnizimit ne 6% nga 20% qe ishte me pare.

Por rritja e çmimeve te hotelerise eshte duke u nxitur nga kerkesa gjithnje e ne rritje per keto sherbime.

Turistet nga Europa Perendimore po rriten dhe hotelet jane te zena nje vit ne avance.

Hotelet shqiptare, qe ne fund te vitit te kaluar raportuan se jane perballur me prenotime jo te zakonshme per pushimet e veres 2018.

Turistet çeke, polake dhe sllovake jane shtuar dukshem.

Shqiperia po shnderrohet ne atraksion per shume turiste nga rajoni e bota teksa vendi yne vijon te jete ne fokusin e mediave te huaja qe shkruajne per bukurite dhe alternativen e çmimeve te lira. 

 


 

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist