Risite e iPhone 9!

Written by on 29/05/2018

Gjenerata e re e Apple, Iphone 9 mund te jete shume me i shpejte dhe bateria e tij mund te zgjase shume me teper krahasuar me rivalet.Raportohet se Apple ka filluar prodhimin e nje procesori te fuqishem qe do t’u vendoset telefonave qe do te nxjerre ne shitje kete vit.Lajmi i mire eshte se cipi misterioz do te sjelle nje revolucion ne shpejtesine e telefonit, si dhe jetegjatesine e baterise.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist