Produktet “magjike”, mbërrijnë në Shqipëri!

Written by on 25/04/2019

 

 

Shpesh kur hyjmë në market apo dyqane të ndryshme, nuk i hedhim sytë në disa produkte të cilat në shumicën e rasteve mund të na lehtësojnë jetën. Tani , imagjinata jonë për të tilla produkte nuk na dërgon në viset e largëta por mund t’i gjejmë lehtësisht edhe në vendin tonë. Këto produkte fantastike mund t’iu impresionojnë ju dhe miqtë tuaj.

  • Clear View”- syzet “mrekulli”, ju ndihmojnë të shihni më qartë , ndërkohë që ju I jepni makinës natën.Në borë, shi , apo mjegull këto syze janë zgjidhja e duhur për të shmangur aksidentet.
  • Superboost wifi”- jetojmë në botën e teknologjisë, internet është pjesë e pandarë e jona.”Superboost wifi”, tnai mund të zgjidhë problemin e shkëputjes së internetit në disa pjesë të shtëpisë.
  • Circa charge”- nëse nuk jeton dot pa telefon dhe pothuajse gjithë ditën je me 10% bateri, “Circa charge”, ju vjen në ndihmë. Mjafton një lidhje me internet dhe ju do ta keni telefonin tuajin gjithë ditën.
  • Keysmart”- edhe ti ke problem me celësat sa herë të duhet të shkosh në shtëpi, zyrë, apo afër sirtarit tuaj .Kjo pajisje mund tiu vendosë rregull në celësat tuaj pa patur nevojë të bëni zhurmë apo stresoheni.

Image result for clear view glasses

Image result for superboost wifi

Image result for Circa charge

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist