Pas shiut Shqipëria “pushtohet” nga stuhia sahariane e rërës.

Written by on 25/04/2019

 

 

Në 48 orët e ardhshme, Mesdheu do të pushtohet nga rëra sahariane. Retë e mëdha të rërës do të pushtojnë Spanjën , Francën, Gjermaninë, Anglinë dhe Irlandën. Erërat e forta priten të pushtojnë edhe Mesdheun Qëndror, duke përfshirë Shqipërinë , Maltën dhe Greqinë. Në shumë zona rëra do të përzihet me pluhurin duke errësuar qiellin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist