Posterat e rralle te Mickey Mouse dalin ne ankand!

Written by on 19/11/2018

Shtate postera te rralle te Mickey Mouse do te dalin ne ankand dhe pritet te grumbullojne qindra mijera dollare. Ankandi zhvillohet me rastin e 90 vjetorit te krijimit te personazhit me te famshem te filmave te animuar.Te shtate posterat datojne ne periudhen 1930-1940 dhe jane mjaft te rralle. Ne daten 26 nentor, te 7 posterat do te dalin ne nje ankand ne internet, nderkohe qe vete Walt Disney si dhe shtepia e ankandit shprehen se ato mund te shiten per nje total prej 165 mije dollaresh. Me pare, keto lloj posterash perdoreshin disa here ne hyrjet e kinemave.

Seven vintage Mickey Mouse film posters, dating from the 1930s and 1940s, are expected to fetch thousands at an auction coinciding with the iconic mouse’s 90th anniversary. Rough cut (no reporter narration)


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist