Nis restaurimi i ures se Kodhorces

Written by on 23/08/2018

 

Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare, Gjirokaster njofton sot publikun se ka nisur puna per restaurimin e ures se Kodhorces. Ura daton qe prej vitit 1820. Fondi i vene ne dispozicion te restaurimit te kesaj ure eshte 4,9 milione leke. Me kete nderhyrje, shmangen problematikat e shfaqura ne vite ne bazamentin e ures ku si pasoje e erozionit ai ishte ekspozuar dhe rrezikonte strukturen e ures.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist