Ndalohet qarkullimi i mjeteve te tonazhit te rende ne zonat turistike!

Written by on 10/05/2018

Qarkullimi i mjeteve te tonazhit te rende do te jete i kufizuar ne zonat turistike pergjate periudhes 15 qershor- 15 shtator. Ministria e Infrastruktures dhe Energjise ne bashkepunim me Ministrine e Brendshme po pergatisin nje udhezim te perbashket per kete periudhe qe perkon me sezonit veror. Ne ditet e ardhshme do te percaktohen nga specialistet edhe oraret e kufizimit te qarkullimit ne keto tre dite te fundjavave dhe gjithashtu akset ne te cilat do te zbatohet per te krijuar lehtesite e levizjes por dhe mos penguar bizneset ne aktivitetin e tyre. Udhezimi do te ndiqet e zbatohet ne terren ne koordinim mes Policise se Qarkullimit Rrugor dhe agjencive tjera qe rregullojne transportin rrugor perfshire dhe Portet dhe Doganat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist