Muzeumet e Beratit terheqin rreth 5000 vizitore

Written by on 13/08/2018

 

Muzeu Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik ne qytetin e Beratit gjate muajit korrik jane vizituar nga 5000 vizitore vendas dhe te huaj, 1600 vizitore me shume se ne te njejtin muaj te vitit te kaluar. Qendra Kombetare e Muzeumeve ne Berat, thekson se “rritja e numrit te turisteve deshmon se qyteti i Beratit e veçanerisht Muzeu Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik jane destinacion i pashmangshem e te perzgjedhur nga nje numer gjithnje ne rritje turistesh. Sipas te dhenave te ketij institucioni, ne periudhen Janar – Korrik 2017 numri i vizitoreve arriti ne rreth 23 mije. Sot Berati trashegon 210 objekte muzeale.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background