High Scardus Trail, projekti qe promovon malet e trojeve shqiptare

Written by on 13/08/2018

 

Malet e zonave kufitare te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise shume shpejt do te kthehen ne destinacion kryesor per shume pushues qe preferojne turizmin malor. Bashkia Diber ne bashkepunim me GIZ , ne kuader te sezonit turistik  kane organizuar aktivitete promovuese per te prezantuar projektin High Scardus Trail qe lidh malet ne zonat kufitare te Shqiperise, Maqedonise dhe Kosoves. High Scardus Trail ka nje gjatesi totale prej 495 km dhe perbehet me 16 etapa kryesore dhe shtigje te shumta lidhese. Produkti eshte rezultat i projektit “Perspektiva e ardhshme permes turizmit malor”.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist