Morali dhe etika e shqiptarëve, ja cilin vend mbajmë!

Written by on 02/05/2019

Indeski i veçantë i moralit dhe etikës  ka renditur 132 shtete të botës. Sipas kompanisë së udhëtimit amerikano-jugore ,ky indeks përcaktohet nga baza e disa indikatorëve: të drejtat e njeriut, mirëqenia e kafshëve, barazia gjinore, të drejtat e punëtorëve, mirëqenia dhe indeksi global i paqes. Shqipëria me 18 pikë nga 30 të mundshme, mban vendin e 42-të. Krahasuar me vendet e tjera të rajonit, vendi ynë rezulton të jetë më mirë se Serbia. Sipas indeksit rezultojmë të jemi më me moral të pastër se Suedia . Vendet më të moralshme në botë, sipas rezultateve të indeksit janë Gjermania , Austria dhe Islanda.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist