Muzetë, parqet arkeologjike, kalatë, asnjë ditë pushimi gjatë sezonit turistik

Written by on 02/05/2019

 

 

Ne prag te sezonit turistik Ministria e Kultures ka urdheruar ndryshimin e orareve te vizitave në muzetë kombëtarë, në parqet arkeologjike, kalatë dhe monumentet e kulturës.  Nuk do të ketë ditë pushimi, ndërsa do të shtohen orët e shërbimit ndaj vizitorëve. Sipas Ministres se Kultures Elva Margariti, kjo nisme vjen per te perballuar fluksion e turisteve dhe  për një shërbim sa më të mirë dhe cilësor ndaj vizitorëve vendas dhe të huaj. Nderrimi i orareve dhe asnej dite pushimi ka nisur ne 1 maj dhe do te zgajse deri ne daten 15 tetor . Po ashtu të gjitha institucionet janë urdhëruar të publikojnë në faqet e tyre ueb dhe rrjetet sociale, oraret, çmimet e biletave dhe kalendarin e aktiviteteve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist