Mbi 50 aktivitete për turizmin, vetëm në muajin prill!

Written by on 20/04/2019

Ministria e Turizmit, brenda 1 muaji, ka realizuar 53 aktivitete, që i dedikohen mjedisit shqiptar, për një Shqipëri më të pastër dhe me qëllimin për të rritur edhe më shumë nivelin e turizmit në vend.Pervec mbjelljes se Pemeve me nxenesit e shkollave ne te gjithe vendin, gjithashtu është realizuar dhe mbledhja e taks-forcës mbi masat e një sezoni të ri turistik sa më të pastër dhe të sigurt. Panairi i Berlinit, ishte një ngjarje tjetër e promovimit të ofertave turistike dhe potencialeve për turizëm gjithëvjetor në Shqipëri. Fushata virtuale ”Rrëmbehu nga Shqipëria” ishte një tjetër nisëm mjaft pozitive për tu treguar turistëve të huaj se Shqipëria është një destinacion unik me vlera të mëdha si mikpritja, kulinaria dhe me bukuri natyrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist