Mali i Zi nder vendet e para ne bote per numrin e celulareve!

Written by on 02/11/2018

Mali i Zi është ndër vendet e para në botë për numrin e celularëve krahasuar me numrin e popullsisë. Sipas përllogaritjevete Institutit te statistikave ne Mal te Zi, në fund të shtatorit në vendin e 623 mijë banorëve, celularët në qarkullim ishin 1 234 103, pothuajse dy për secilin.Kjo shifër është 0,84% më shumë se në  muajin gusht dhe 8,19% më shumë se në shtatorin e vitit të kaluar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist