Samsung raporton rritje rekord te te ardhurave!

Written by on 02/11/2018

Samsung raporton fitime rekord për tremujorin e tretë, pasi kërkesa e Chipit ka ndikuar në uljen e shitjeve të smartfonëve. Ndërmjet muajit Korrik dhe Shtator, Samsung solli një fitim të menjëhershëm prej  12.2 miliard $ duke u rritur me 21% nga e njëjta periudhë e vitit 2017. Kryesisht, shifrat u nxitën nga shitjet e forta në njësinë gjysmëpërçuese të Samsung, e cila harton dhe prodhon chipe për produktet e Samsung, si dhe pajisjet e prodhuara nga konkurrentët e saj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist