Lumi i Shales, destinacioni i fundjaves per me shume se 500 turiste

Written by on 09/07/2018

Lumi i Shales, destinacioni i fundjaves per me shume se 500 turiste

Alpet shqiptare gjithnje e me shume po marrin vemendjen vizitoreve vendas dhe turisteve te huaj. Gjate fundjaves vizitoreve te te gjitha moshave jane drejtuar drejt bukurive natyrore te veriut ne nje prej destinacioneve qe po zbulohet gjithnje e me shume kohet e fundit e qe eshte Lumi i Shales ne parkun e Blinit ne Koman, Shkoder. Udhetimi me varke permes bukurive natyrore te liqenit te Komanit rrethuar nga malet e gjelberuara dhe me pas relaksi prane lumit me uje te kulluar ne parkun e Blinit terheqin ne nje dite fundjave mbi 500 vizitore ne kete zone. Nderkohe shtimi i bujtinave dhe krijimi i nje infastrukture te pershtatshme per pritjen e turisteve te shumte ne kete destinacion pritet te rrise akoma dhe me shume numrin e tyre atje.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist