Drejt restaurimit Ura e Shen Prodhomit

Written by on 09/07/2018

Drejt restaurimit Ura e Shen Prodhomit

Ka nisur puna per restaurimin e Ures se Shen Prodhomit, Voskopoje.Ura 300-vjeçare, monument kulture i kategorise se I-re, eshte ndertuar ne shekullin XVIII.Ura me harqe vleresohet e rralle per sa i perket anes arkitektonike. Ajo eshte nje prej urave me te vjetra ne vend.Projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare Korçe konsiston ne kryerjen e nderhyrjeve konservuese dhe restauruese ne ure.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist