Se shpejti ne Kosove nis puna per tunelin e Alpeve!

Written by on 09/07/2018

Se shpejti ne Kosove nis puna per tunelin e Alpeve!

Ministri i Infrastruktures se Kosoves, deklaroi se se shpejti do te nisin punimet per tunelin e Alpeve. Autostrada e “Dukagjinit” dhe tuneli i “Alpeve” sipas tij do ta bejne atraktive kete pjese te Kosoves per investime serioze ne turizem, bujqesi e agrokulture.Tuneli i “Alpeve shqiptare”, do te shkurtoje rrugen per rreth 45 minuta me Malin e Zi dhe do te lidhe Pejen me Rozhajen e keshtu rrjedhimisht, Peja lidhet me korridore te rendesishme nderkombetare. Brenda ketij viti do te perfundoje planifikimi per kostot e perfitimet per Kosoven dhe nga viti tjeter do te nisin punimet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist