Lidhje të reja mes Indisë dhe Londrës!

Written by on 23/05/2019

Kompania ajrore “Virgin Atlantic”, do të nsië fluturimett nga Londra ne Indi pas 4 vitesh. Biletat do të jenë në shitje , për shërbimin e parë të nisjes në 27 tetor. Kompania ka deklaruar se linja ajrore do të plotësojë udhëtimin e gjatë nga Londra në New Delhi. Shërbimi do të rrisë lidhjet mes dy shteteve. Fluturimet e reja nga Mumbai shënojnë shërbimin e 27 të linjës ajrore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist