Lonely Planet, ja 10 destinacionet që duhen vizituar në 2019!

Written by on 23/05/2019

Destinacionet si Sllovakia, Spanja dhe Islanda janë cilësuar si një ndër destinacionet më tërheqëse të Lonely Planet në Evropë për këtë vit. Renditja më e mirë në Evropë për këtë vit shkon për malet e larta në Sllovaki. Lonely Planet e rendit Madridin në vendin e dytë në listë, duke e konsideruarsi nje prej qyteteve me jetesë të përballueshme. Islanda zë vendin e tretë në listë. Bosnje Hercegovina vjen në vendin e katërt,e ndjekur nga Bari në Itali. Ndërsa, Lyon në Francë është në vendin e shtatë në listë, e ndjekur nga Lihtenshtajni, Vevey në Zvicër dhe Istria në Kroaci. Djeteshen e mbyll  i vetmi destinacion në Mbretërinë e Bashkuar, Shetland i cili përbëhet nga më shumë se 100 ishuj, vetëm 15 prej të cilëve janë të banuar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist