Kompanite me te fuqishme perpunesimin e grave!

Written by on 13/04/2018

  1. Kompanite me te fuqishme perpunesimin e grave!

Investitori miliarder, Paul Tudor Jones, i cili ne vitin 2013 kishte mbeshtetur idene e kapitalit te korporatave dhe se cila nga kompanite mund te kontribuojne ne nje shoqeri “me te drejte” ka hedhur drite se fundmi mbi kompanite te cilat barazine gjinore e kane primare ne punesim. Ai ka bere nje analize me te detajuar dhe ka zbuluar listen e kompanive me te fuqishme per punesimin e grave ne bote kete vit. Ato jane General Motors, Pepsi, Accenture, Colgate – Palmolive dhe Symantec.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist