Kinezet, shpenzime rekord per kafshet shtepiake!

Written by on 05/12/2018

Kinezet po shpenzojne gjithnje e me shume per te pasur nje kafshe shtepiake por edhe per ta trajtuar ate. Tregu i qenve dhe maceve ne vend vleresohet te arrije mbi 24 miliarde $ kete vit me nje rritje 27% nga viti i kaluar. Nje person vleresohet se shpenzon mesatarisht 200 $ per te pausr nje kafshe shtepiake ne Kine.  Pronaret e kafsheve ne qytetet kryesore jane me te gatshem per te blere ushqim cilesor dhe te shtrenjte per kafshet e tyre, sipas raportit. Nderkohe shpenzimet e tjera per kafshet shtepiake perfshijne sterilizimin, vaksinat, trajtimin mjekesor dhe trajnimin. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist