Ja ku pushuan më shumë shqiptarët në 2018-ën!

Written by on 25/04/2019

 

 

Greqia rezulton destinacioni me i preferuar i shqiptareve per pushiem, sipas shifrave te publikuara nga   INSTAT, per vitin 2018!  Italia renditet e dyta per vizitat turistike, Kosova e treta per te vazhduar me Maqedonine e Veriut, Malin e Zi dhe Gjermanine. Për nga qëndrimi, kohëzgjatja më e madhe është në Gjermani, me 9.8 netë qëndrimi mesatar, ndërsa ajo më e ulët në Kosovë, me 1.5 netë qëndrimi mesatar. Referuar publikimit të INSTAT, 59 përqind e udhëtimeve të shqiptarëve janë me makina private.  Pothuajse 60 përqind e turistëve shqiptar akomodohen në hotele, pjesa tjeter tek të afërmit, miqtë, në motele apo shtëpi me qira. Referuar INSTAT, shpenzimet mesatare ditore të shqiptarëve jashtë vendit për po të njëjtën periudhë, janë 47 euro.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist