Restaurohen dyqanet brenda Pazarit të Krujës

Written by on 25/04/2019

 

 

Instituti i Monumenteve të Kulturës ka bëre të ditur se “në Pazarin e Krujes  kanë përfunduar ndërhyrjet restauruese dhe mobilimi i brendshëm i 6 dyqaneve. Projekti kishte për qëllim përmirësimin e infrastrukturës së brendshme dhe organizimin e pjesës së brendhsme në mënyrë sa më efikase, duke pasur në vëmendje trajtimin e materialit bazë dhe materialin e drurit. Sipas IMK-së, aplikimi i këtyre projekteve pilot, ka për qëllim krijimin e modeleve të suksesshme të bizneseve, të cilat janë pjesë e pazareve të vjetra, jo vetëm në Krujë por edhe në vende të tjera si Korça, Gjirokastra.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist