Një pasaportë për cdo pikë turistike

Written by on 25/04/2019

 

 

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura ka vendosur krijimin e një database-i në lidhje me zonat e mbrojtura në Shqipëri. Pas krijimit të një harte të dhënash, secila zonë e mbrojtur do të pajiset me një pasaportë të veten. AKZM-ja në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit kane beret e ditur se  afati kohor për dorëzimin e ofertave ose kërkesave për pjesëmarrje ne kete tender është deri më 17 maj te ketij viti. Kompania fituese duhet të përmbushë disa objektiva si vlerësimin e potencialeve turistike dhe funksionimin e shtigjeve për turistët, procesin e rivlerësimit dhe ristrukturimit të sistemit të zonave të mbrojtura.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist