Italia planifikon t’i dhuroje toke cifteve qe lindin femijen e trete!

Written by on 03/11/2018

Italia po planifikon qe prej vitit te ardhshem t’iu dhuroje parcela çifteve qe lindin femijen e trete. Partia e se djathtes ekstreme, Liga, ka futur ne projektin buxhetor te vitit 2019 mbeshtetjen e atyre qe lindin femijen e trete gjate viteve 2019-2021. Italia ka shkallen me te ulet te lindshmerise ne Bashkimin Evropian, tregojne te dhenat e Eurostatit. Ky trend negativ ka nisur prej vitit 2010 dhe nuk ka ndryshuar fare, duke e mbajtur shtetin mesdhetar ne fund te listes. Shtetet anetare te Bashkimit Evropian po perballen ne pergjithesi me renie te natalitetit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist