Instagram, tashme mund te shtoni muzike ne “Story”.

Written by on 09/05/2018

Instagram vazhdon te jete nje nga aplikacionet me te dashura per funksione te reja per perdoruesit, dhe kjo si pasoje e futjes se here pas hershme te opsioneve dhe funksioneve te reja.Opsioni me i ri nga Instagram do t’ju lejoje te shtoni muzike ne “Story-t” tuaja. Ky opsion i ri eshte konceptuar pasi nje kodi te zbuluar ne aplikacionin Instagram Android. Kodi sugjeron se nje tipar i ri do te lançohet se shpejti dhe qe do t’i lejoje perdoruesit te shtojne muzike ne “Story”.Nga opsioni i ri pritet qe  perdoruesve t’u jepet mundesia te shtojne disa kenge kur shtojne nje histori ne profil.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist