Impianti i ujrave te zeza ne funksion, Vlora me e paster kete sezon!

Written by on 13/04/2018

Qyteti i Vlores do te kete gati para nisjes se sezonit turistik te ketij viti impiantin modern te perpunimit te ujerave te zeza.Ky projekt konsiderohet si nje investim strategjik me rendesi te madhe per qytetin, qe do te disiplinoje rrjetin e ujerave te zeza, si dhe do te sherbeje per nje standard te ri te Vlores turistike me bregdet te paster. Projekti ne pyllin e Sodes eshte nje investim prej 21 milione euro dhe me i rendesishmi i bere ndonjehere ne qytetin e Vlores per problemin e ujerave te zeza. Impianti pritet te permiresoje situaten e ndotjes qe vjen nga derdhja e ujerave te zeza pa u filtruar e perpunuar.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist