New York-u brenda 2020 me 138 mije dhoma te reja hotelesh!

Written by on 12/04/2018

New York-u brenda 2020 me 138 mije dhoma te reja hotelesh!

 

New Yorku synon te forcoje pozitat e tij si destinacioni me i preferuar amerikan pas 63 milione turisteve vitin e kaluar. Autoritetet e turizmit ne metropolin amerikan kane prezantuar projektin qe synon qe brenda vitit 2020 numri i dhomave per pritjen e turisteve ne New York te arrije ne 138mije. Objektivi do te jete te terhiqen target te rinj te udhetareve nga vende dhe komunitete te ndryshme per ta percaktuar qytetin si gjithperfshires.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist