Gondolat e Venecias ne rrezik per zhdukje!

Written by on 17/04/2018

Gondolat e Venecias ne rrezik per zhdukje!

Gondolat, varkat turistike ne rruget ujore te Venecias jane ikona romantike dhe simboli i qytetit italian.Te prodhuara per here te pare ne shekullin e 19, gondolat unike tani jane ne rrezik nga zhdukja.Disa thone se ato jane viktime e nje brezi te ri qe duket me pak i interesuar ne ruajtjen e ketyre varkave te veçanta. Gondolat u japin turisteve pamje te paharrueshme te qytetit te bukur te Venecias. Rreth 400 prej tyre lundrojne neper kanalet e qytetit. Edhe pse te rinjte nuk duken te interesuar per prodhimin e metejshem te tyre ka ende punishte te cilat nuk do te heqin dore per punimin e gondolave.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist