Gates ne konflikt me Median

Written by on 18/03/2019

Gates ne konflikt me Median Ne vazhdën e uraganëve, sulmeve terroriste dhe hijes së një lufte bërthamore, njeriu me I pasur ne bote Bill Gates ka zgjedhur ta shohe boten pozitivisht duke u shprehur se “Bota po behet nje vend me I mire”. Ai përmend disa trende ne rritje, duke filluar nga normat e vdekshmërisë foshnjore, mbrojtja e homoseksualëve dhe lesbikeve mga me shume se 100 vende ne bote, e shume gjera te tjera që po e çojnë botën në një drejtim pozitiv. Gates fajëson median për përhapjen e ndjenjës së pesimizmit. Njerëzit janë më të prirur të lexojnë lajme negative, dhe kjo i frymëzon organizatat e lajmeve të fokusohen tek gjërat negative, duke mos lene shume hapesire te flitet per lajmet e mira.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist