Edhe Instagram me komanden Hide

Written by on 23/05/2018

Me ne fund dhe ne Instagram mund te vendosni ne heshtje profilet e miqve qe nuk doni t’i shihni me aq shpesh, siç mund te behet aktualisht ne Facebook me komanden Hide, pa qene nevoja te mos e ndiqni me, dhe qe perdoruesi te mos e kuptoje.Ky funksion i ri aktivizohet ne javet e ardhshme dhe eshte menduar per te personalizuar Feed e Instagram, ne baze te asaj qe duam vertet te shohim, por pa ofenduar askend.Duke e fshehur si llogari sigurisht mund te shkosh ne profil dhe te shohesh fotot e postuara, por ne homepage nuk do t’u shfaqen me.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist