Dronët e së ardhmes, transportues mallrash!

Written by on 18/06/2019

 

 

E ardhmja synon ti përdorë dronët për transport mallrash, për të bërë dërgesa të ndryshme. Ideja e dy gjigandëve “Amazon” dhe “Google” pritet të jetë alternativa e përshtatshme ekologjike. Disa kompani si “Sabrewing” apo “Nautilus” kanë nisur të dizanjojnë prototipe dronesh dhe sipas tyre deri në vitin e ardhshëm transporti e drone do të jetë i realizuar. Megjithatë, ekziston dilema se si do të priten nga njerëzit kur ti shohin dronët sipër kokave të tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist