Dizanjuesi i Iphone ,largohet nga Apple

Written by on 28/06/2019

 

 

Britaniku , Jony Ive, i cili për më shumë se dy dekada ndihmoi Apple të bëhej kompania më e vlefshmenë botë,do të largohet  për të krijuar sipërmarrjen e tij. Dizanjuesi i iMac, iPod dhe Iphone, do të krijojë firmën kreative LoveFrom, dhe do të ketë klient të parë , kompaninë Apple. Edhe pse nuk dihen shumë gjëra për kompaninë e re, ka raportime se fokus i  saj do të jetë teknologjia. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist