Dita e Liqenit te Shkodres, feste dhe aktivitete me 23 qershor!

Written by on 16/06/2018

Shkodra festoon cdo vit ne mes te qershorit Diten e Liqenit dhe kete vit ajo do te zhvillohet ne daten 23 qershor!  Sipas korrespondetit te Radio Travel ne Shkoder, gazetarit Ergys Kavaja, kjo feste do te shoqerohet me nje ser aktivitetesh te planidfikuara kryesisht per tu zhvilluar ne uje, me pjesemarrjen e nxenesve te shkollave, qytetareve te Shkodres por edhe vizitoreve te rastesishem. Sipas gazetarit Kavaja, ajo cfare pritet qe te konkretizohet ate dite eshte, nisja e punimeve per vijen liqenore te Liqenit te Shkodres, nje projekt qe do t’i sjelle nje zhvillim edhe me te madh turizmit ne zonen e Shirokes, duke pasur parasysh prolematikat qe ka shfaqur deri tani Liqeni i Shkodres.

Sa i perket atmsoferes se Boterorit “Rusi 2018”, Shkodra eshte e ndare midis dy tifozerive, asaj gjermane qe eshte edhe me e shumte ne numer dhe asaj braziliane, flamujt e te cilave kane mbushur te gjithe qytetin verior- u shpreh gazetari Ergys Kavaja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist