Ministri i Brendshem kontroll ne piken kufitare Muriqan ne fillim sezoni!

Written by on 16/06/2018

Nje sherbim cilesor per eliminimin e radheve te gjata, por edhe ne goditjen kunder kontrabandes, falsifikimit te dokumentave apo kalimit te paligjshem te emigranteve ishte kerkesa e ministrit te Brendshem ndaj Policise se Kufirit gjate inspektimit qe ai beri ne Piken e Kalimit te Kontrollit Kufitar ne Muriqan per te ndjekur nga afer zbatimin e masave lehtesuese ne kuader te sezonit turistik. Ministri u prit nga stafi i te dy pikave kufitare, shqiptare dhe ajo e Malit te Zi. Nderkohe, drejtori i ri i kufirit, vuri theksi te kontrollet e perbashketa me palen malazeze ne pikat e kalimit dhe ne kufirin jeshil, qe sipas tij kryhen me qellim parandalimin dhe goditjen e trafiqeve te paligjshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist