Destinacionet mesdhetare do te mbushen me turiste rus!

Written by on 22/04/2018

Destinacionet mesdhetare do te mbushen me turiste rus!

 

Rusia do te dergoje me shume turiste ne vendet mesdhetare kete vit. Me sa behet me dije nga autoritetet ruse te turizmit , me qindra mijra turiste ruse do te pushojne kete vere ne Qipro, Greqi, Turqi dhe vendet te tjera te Mesdheut. Numri i turisteve ruse ne keto destinacione do te jete nje kontribut i madh per sa i perket te ardhurave qe do te ndikoje pozitivisht ne ekonomine e ketyre vendeve.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist