CIA , zyrtarisht me llogari në Instagram!

Written by on 27/04/2019

Këtë të enjte CIA , zyrtarisht ka hapur llogarinë e saj në Instagram. Drejtoresha e agjensisë ,Gina
Haspels, ka deklaruar se prania e institucionit në rrjetet sociale rrit transparencën. “Hyrja në
Instagram është një mënyrë që ne t’i ndajmë me të tjerët historitë e CIA-s, dhe rekrutimin e
talentëve të rinj amerikanë, që dëshirojnë të shërbëjnë”, ka thënë sekretarja për median ,Nicole
de Haay. Mos ndoshta CIA , do të testojë spiunët e rinj!?


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist