Pushime perfekte, një dado “udhëtimi”!

Written by on 27/04/2019

Nëse jeni duke udhëtuar por stresi i paketimit, fëmijët që nuk janë aspak bashkëpunues të lodhin
ende pa u nisur, tani ka një zgjidhje. Dadot e “udhëtimit”, mund të udhëtojnë me ju nga 1 deri ne
6 javë, dhe detyra e tyre fillon me paketimin e veshjeve të fëmijëve, rezervimi i aktiviteve në
pushime. Në Shtetet e Bashkuara, ky profesion ka marrë jetë dekada më parë . Lehmnan , një
dado prej 30 vitesh shprehet se i pëlqen të udhëtojë ,dhe të merret me fëmijët dhe aktivitetet e
tyre. “Qëllimi im është të zvogëloj nivelin e stresit të pushimeve”, ka thënë ajo.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist