Britania e Madhe, kundër plastikës njëpërdorimshme

Written by on 27/06/2019

 

 

Britania e Madhe duhet të zhdukë tetë kontribues të ndotjes plastike , të cilës gjejnë përdorim në jetën e përditshme deri në vitin e ardhshëm. Dhjetra kompani kanë nënshkruar Paktin britanik të Plastikës për të miratuar reduktimin e plastikave. Për çdo artikull paketimi do të shihet nëse plastika është zgjedhja e duhur materiale apo nëse paketimi është i nevojshëm. Kompanitë janë dakortësuar për  ti bërë paketimet e tyre plastike të ripërdorshme, dhe të riciklueshme. Bizneset e përfshira janë përgjegjëse për rreth 80% të paketimit në produktet e shitura në supermarketet britanike. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist