Hapet për publikun perla arkeologjike në Jeruzalem

Written by on 27/06/2019

 

 

Në Jeruzalem është hapur për publikun perla arkeologjike e cila daton 2 mijë vite më parë. Varri i mbretërve, i konsideruar si më i madhi në Jeruzalem do të hapet për publikun , për herë të parë që prej vitit 2010. Ai isht mbyllur për shkak të rinovimeve që kanë kushtuar rreth 1 milion euro. Vizitat do të jenë të kufizuara, 15 persona në 45 minuta. Hebrenjtë e konsiderojnë varrin si një vend të shenjtë të paraardhësve të tyre, dhe kërkojnë të drejtën për tu lutur aty. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist