Bansky, “mbin” ne Tokio!

Written by on 26/04/2019

 

 

 

Tokio, prezantoi të enjten një vepër që mendohet se është e Banskit ndërsa autoritetet lokale i kërkuan artistit misterioz të kontaktojë me ta. Banorët kuriozë, turistët dhe të apasionuarit pas artit iu drejtuan vendit për të parë pikturën e një miu që mbante një çadër dhe që u shfaq papritur në një panel afër një stacioni hekurudhor në qendër të Tokios. Është e paqartë se kur është realizuar piktura por autoritetet I kishin parë grafitet prej kohësh. Miu që mban një çadër është një nga veprat më të famshme të Banskit dhe ka foto në mediat sociale që datojnë prej disa vitesh, që tregojnë të njëjtin vizatim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist