Një kafe në barin “E Bukura dhe Bisha”

Written by on 26/04/2019

 

 

Në vjeshtën e 2019-ës, do ta hapet lokali i parë i quajtur “E bukura dhe Bisha”. Bari do të vendoset në Disney World, pranë Disney Parks Blog, ne Paris. Arkitektët kanë projektuar hapësira unike, të frymëzuara nga përralla e famshme. Pra, njerëzit do të mund të shijojnë një gotë verë në bibliotekën e së Bukurës, gjë e cila ngjason me pasditen ideale. Gjithashtu nuk do të mungojnë shandanët, qirinjtë dhe stili barok që shfaqet në skenat e filmit “E Bukura dhe Bisha”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist