Meksikanët nuk do të pijnë më birrë të ftohtë

Written by on 26/04/2019

 

 

Banorët e qytetit të Mexico-snuk do te kene me mundesi te shijojne birrat e ftohta! E gjithe kjo vjen pasi  një ligjvënës lokal, paraqiti një mocion për të ndaluar shitjen e pijes së ftohtë në dyqane. Mocioni do te modifikoje ligjet tregtare të qytetit të Meksikos për të ndaluar shitjen e birrës ose pijeve që përmbajnë deri në 7 për qind alkool dhe qe ruhen ne frigorifere. Dyqaneve do tu kërkohet edhe të vendosin njoftime për dënime nëse konsumohen pije alkoolike në publik.  Shumë meksikanë reaguan ashpër ndaj perspektivës së blerjes së një shisheje të ngrohtë birre, kjo edhe falë temperaturave shpesh herë të larta në vend.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist