Avioni “V” testohet në tetor!

Written by on 04/06/2019

 

 

Avioni”V” do të të vihet në provë në tetor të këtij viti. Koncepti është krijuar dhe zhvilluar në Delf Technology University në Hollandë. E veçanta e avionit është se udhëtarët do të ulen në krahët e tij. Avioni i cili pritet të konsumojë 20% më pak karburant do të mbajë 314 pasagjerë , hapësirë që tani qëndron bosh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist