Ditë shqiptare në Bavari!

Written by on 04/06/2019

 

 

Konsullata e përgjithshme në Mynih, ka çelur siparin e aktivitetit të diëve shqiptare në Bavari. Në aktivitet kanë performuar artistët shqiptarë me famë ndërkombëtare , sopranoja Ermonela Jaho dhe pianisti Ausilio Mehmeti. “Ditë shqiptare në Bavari” është  një aktivitet që organizohet çdo vit në Mynih. Përgjatë 1 muaji përfaqësitë diplomatike, shoqatat dhe komunitetet shqiptare në Gjermano organizojnë aktivitete të ndryshme kulturo-sportive. Sopranoja Ermonela Jaho e ka vlerësuar aktiviteti si një mundësi të mirë për të treguar vlerat e komuniteti shqiptar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist