Apple 13 miliard euro per Irlanden!

Written by on 23/05/2018

Apple ka filluar te paguaje detyrimin prej 13 miliarde eurosh qe i detyrohet shtetit irlandez si pjese e taksave te papaguara. Edhe pse kompania Apple kishte nje marreveshje te veçante me Irlanden, por qe komisioni vendosi te ishte e paligjshme. Dhe asnjera nga palet nuk ishte e kenaqur me kete vendim.Apple argumentoi se shuma e borxhit ishte llogaritur keq, ndersa Irlanda besonte se BE tejkalonte kufijte e autoritetit te saj, por apelet deri me tani kane qene te pasuksesshme.Por pavaresisht te gjitha ketyre Apple ka filluar pagesen drejt shtetit Irlandez.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist