1.7 miliardë dollarë gjobe per Google

Written by on 21/03/2019

Nje gjobe e majme eshte vendosur nga Bashkimi Europian per Google duke e detyruar te paguaje 1.7 miliardë dollarë për bllokimin e konkurrencës në sektorin e reklamave në rrjet. Komisioni Europian deklaroi se Google ka vendosur kontrata të ekskluzivitetit ndaj publikuesve, duke i ndaluar ata për të publikuar rezultate të kërkimit nga rivalët e Google. Margrethe Vestager tha se Google ka parandaluar rivalët që të konkurrojnë dhe të bëjnë progres në inovacion në mënyrë të drejtë, në tregun e reklamave në rrjet dhe kjo eshte e jashteligjshme per rregullat e bashkimit europian.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist