Zbuloni hotelin e vecante te Shangait mbi te cilin rrjedh nje ujvare!

Written by on 09/11/2018

Nje hotel i ri do te hapet ne Shangai, i cili nuk do te njihet per ofrimin e pamjes se qytetit. Ndertuar ne nje kanioni gjigand ne bazen e malit Tianmen, “InterContinental Shanghai Wonderland” do te hape dyert e tij me 1 dhjetor, pas 10 viteve te ndertimit.Gjashtembedhjete nga 18 katet e hotelit jane nentokesore, dhe dhomat ne dy katet e fundit jane plotesisht te zhytur ne uje dhe perballen me nje akuarium 33-kembesh te thelle. Pjesa nenujore e hotelit gjithashtu perfshin nje restorant, pishine dhe qendra ujore. Hoteli do te kete gjithashtu nje ujevare e cila do te derdhet mbi te. Shumica e dhomave te hotelit perballen me ujevaren se bashku me shkembinjte dhe kodrat skenik per shkak te afersise me Parkun Kombetar te Malit Tianmen. Sipas faqes se internetit te hotelit, dhomat do te behen te disponueshme per rezervim me 20 nentor, dhe çmimi do te filloje nga rreth 487 dollare ne nate.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background